Жіночі сумки на щодень і свято…

Незважаючи на пору року чи погоду, сезон сумок не закінчується ніколи.

Вони актуальні завжди. А враховуючи те, що сучасна жінка веде активний спосіб життя, то і сумочок у гардеробі має бути декілька. Спробуємо розглянути основні варіанти.

 

Повсякденна сумка для роботи

Насамперед, у гардеробі працюючих жінок та дівчат повинна бути ошатна і доволі лаконічна сумка, що пасуватиме до ділового та класичного одягу. Ідеальним і найбільш практичним варіантом є сумка «тоут» з натуральної шкіри, прикрашена оригінальною застібкою чи будь-якою іншою стильною деталлю.

Раніше колірна гама таких сумок обмежувалася чорним, коричневим чи темно-синім кольором. Однак сьогодні мода стала більш вільною. Зараз cтильні дівчата керуються особистими колірними перевагами та модними течіями сезону. Єдине правило, якого варто дотримуватися - не купувати на щодень сумку кислотного кольору.

Обираючи жіночу сумку для повсякденного користування, потрібно обов’язково врахувати власний зріст та вагу. Жінки маленького зросту з великою сумкою, як і великі повні з маленькою, виглядатимуть смішно. Тож купуючи сумку, варто одразу звернути увагу на її розміри.

Також купуючи шкіряну сумку, слід уважно придивитись до швів та зрізів на внутрішній стороні. Так найлегше відрізнити шкіру від шкірзамінника. Шкіра з вивороту повинна нагадувати замшу, в той час як у синтетичної шкіри найчастіше основа виготовлена з тканини. Окрім того, на дотик шкіра є теплішою, аніж синтетичні матеріали.

 

Вечірня сумочка або клатч

Щоб вдало доповнити свій образ на творчому вечорі чи урочистій події, варто придбати маленьку елегантну сумочку або клатч. Ці аксесуари додадуть переконливої вишуканості та елегантності.

Самий модний колір для такої сумочки це, звичайно, чорний. Ідеальними матеріалами для них є шовк, тонка шкіра або оксамит. До речі, згідно з останніми модними тенденціями клатч не обов’язково має бути аж надто маленьким. І це чудова новина для повних високих дівчат та жінок.

 

Дорожня сумка

Для тих, хто часто подорожує чи їздить у відрядження знадобиться дорожня сумка, елегантна валіза чи дорожній саквояж.

Усі перелічені моделі повинні відзначатися якісним матеріалом, надійністю швів, необхідною кількістю та місткістю кишень та наявністю коліщаток. Пластмасові коліщатка зітруться дуже швидко. Тож найкраще обирати поліуретанові з металевими підшипниками. А ще, варто звернути увагу на ручку. Вона повинна бути зручною та надійною. Найнадійнішою є металева, оскільки пластикова служитиме недовго.

Окрім того, усі дорожні жіночі сумочки обов’язково повинні застібатися. Відтак, слід звернути увагу на замки для сумок. Вони мають бути завширшки близько сантиметра із виключно металевими бігунками. До того ж, більшість якісних дорогих сумок оснащені ще й спеціальними замочками, що створюють додатковий захист речей від злодіїв.

Вони бувають навісні, тобто, одягаються на бігунки, бувають кодові, прикріплені до самої валізи. Однак покладатися лише на цей захист не варто.

 

Спортивна жіноча сумка або рюкзак

Для тим, хто веде активний спосіб життя і займається спортом, не обійтись без спортивної сумки чи рюкзака. Для активних і спортивних людей найважливішим критерієм при виборі є її форма та розмір.

Якщо власниця займається спортом, то варто придбати велику спортивну сумку. Дно сумки і ручки повинні бути додатково зміцнені. Тоді можна не переживати, що сумка, в якій переноситимуться ракетки для тенісу, м’яч, шолом, спортивне взуття, форма, пляшка з напоєм, термос, фрукти та інші об’ємні предмети не витримає такого навантаження.

Прихильникам велосипедного спорту, ролерам, сноубордистам, любителям довгих піших прогулянок, бігу, і в загальному, мандрівникам для рівномірного розподілу ваги на спині, краще придбати рюкзак.

Для тих, хто відвідує басейн чи спортзал достатньо невеликої плоскої сумки через плече, в яку поміститься спортивна форма, взуття і рушник для душу.

Однак навіть тим, хто не займається спортом варто придбати спортивну сумку чи рюкзак. Ці варіанти чудово підійдуть для пікніків, шопінгу та прогулянок з маленькими дітьми.

Така сумка повинна бути легкою і, одночасно, міцною. Зараз спортивні жіночі сумки роблять з якісних синтетичних матеріалів, в основному, нейлону і поліестру. Варто пам’ятати, чим вищою є якість матеріалу, тим вищою буде ціна сумки. Для оцінки легкості сумки слід вийняти з неї всі вкладиші і визначити її вагу, потримавши у руці. Порожня сумка повинна бути практично невагомою. В іншому випадку, завантажена інвентарем вона буде просто непідйомна.

Також слід звернути увагу на стійкість матеріалу до вигорання на сонці та вологи. Не менш важливою є і фурнітура, якою оснащена сумка. Всі замки для сумок, карабіни, застібки, кнопки, блискавки і липучки повинні бути функціональні, відкриватися і закриватися без додаткових зусиль.

Ну, і звичайно, наявність додаткових накладних і потаємних кишень і відділень: чим їх більше, тим більше речей і корисних дрібничок може у ній поміститися.

 

Літня сумка

Модні літні сумочки оригінального дизайну завжди користуються популярністю. Такі сумки здатні доповнити будь-який образ. Відомі світові модельєри щороку пропонують модницям новий дизайн цих літніх аксесуарів, декоруючи їх прикрасами ручної роботи та защіпками.

Модні кольори можуть бути як яскравими, так і не дуже. До пастельної гами можна віднести такі відтінки як: карамельний, помаранчевий, рожевий, фіолетовий і блакитний. Цікаво виглядатимуть сумки бірюзового, смарагдового, лілового та бордового кольорів. В якості прикрас можуть бути використані об’ємні квіти, блискавки, ланцюжки, кишені та ґудзики.

Оригінально виглядатимуть не лише шкіряні сумки, а й сумки з грубої тканини, льону чи бавовни або сплетені із соломи.

Варіантів літніх сумок є дуже багато. Однак обираючи цей літній аксесуар, варто лише пам’ятати, що жіноча сумка з візерунком більше підійде до однотонного одягу, а однотонна сумка - до одягу з принтом. Хоча одяг без принта з однотонною сумкою також створюватиме цікавий образ.

Як вибрати і купити сумку в інтернет-магазині?

Майже кожен інтернет-магазин сумок пропонує широкий асортимент цих аксесуарів. Обирати дуже легко. Адже жіночі сумочки не потрібно приміряти на себе. Крім того, у віртуальних магазинах завжди дешевше. Потрібно лише уважно прочитати інформацію про обрану модель і замовити. Модна сумка - лише в магазині "Цукерка"!

Теги :

Залишити коментар

Captcha