Модна сумка-тоут: стиль і практичність

Нова річ у гардеробі кожної жінки, безперечно, піднімає настрій та додає впевненості.

І це стосується не лише одягу чи взуття, а й такого необхідного та повсякденного аксесуару як сумочка. Модні дівчата, котрі цінують зручність та практичність обирають сумку-тоут.

Насправді, ця сумка налічує вже кілька століть. Спершу так називали простий тканинний або шкіряний мішок, з яким ходили за покупками. Сьогодні ж цей практичний і, безперечно, модний аксесуар являє собою містку сумку з одним відділенням, відкритим верхом і зручними ручками. Замки та блискавки у «тоут» відсутні, а кількість кишень зведена до мінімуму. Подібні моделі набули популярності ще кілька десятиліть назад. Однак і досі залишаються затребуваними серед сучасних модниць. Вона, безперечно, належить до сумки тренд! Адже володіє цілою низкою переваг.

По-перше, такі жіночі сумки виглядають стильно. Провідні торгові доми пропонують такі розкішні зразки, що важко відвести погляд. У всіх сумках відчувається особливий клас. З ними престижно з’являтися на різноманітних заходах та подіях.

По-друге, вони є зручними. У таку сумку помістяться всі речі - потрібні і не дуже, необхідні і «про всяк випадок»: гаманець, косметичка, запасна пара колготок, щоденник і, навіть, парасолька.

По-третє, ці жіночі сумочки відзначаються особливою практичністю. Такі «тоут» гармонійно поєднуються з різними стилями в одязі. Це прекрасний вибір для роботи в офісі, прогулянки в парку, мандрівки чи «шопінгу».

По-четверте, сумочки є надійними. Традиційні моделі «тоут» виготовлені із грубої тканини. Ручки сумки, як правило, шкіряні, розташовані паралельно одна до одної. Дно сумки також виготовлене зі шкіри. Товсті нитки забезпечують міцність, навіть якщо туди помістити більше, ніж потрібно. Саме «тоут» зі шкіри мають таку властивість, як еластичність, що дозволяє робити цю сумку при її обсязі неймовірно місткою.Щоправда, дедалі частіше для пошиття сумки-тоут використовують бавовну, шовк, поліестер, парусину та льон.

По-п’яте, виглядають оригінально. Багато моделей доповнюються цікавим декором: плетінням, вишивкою, різноманітними принтами, металевими або скляними елементами. Часто на них можна побачити зображення відомих архітектурних споруд, наприклад, Ейфелевої вежі, Тауерського моста або портрети відомих особистостей. Дуже актуальними є нашивки із зображенням персонажів мультиплікаційних фільмів. На деяких сумках-тоут нанесено репродукції всесвітньо відомих картин, витяги з творів світових класиків, а також тексти популярних пісень та вірші. Бічні сторони сумок також часто прикрашені всілякими аплікаціями - атласними стрічками, бантами.

Сучасні дизайнери вважають, що така сумка повинна бути в гардеробі кожної жінки. Відтак кожного сезону оновлюють колекції та пропонують сумки новинки.

Обираючи таку сумку, варто зважати і на модні кольори 2016 року. Якою є модна сумка? Цьогоріч палітра відтінків вражає своїм різноманіттям. Це – коричневий, темно-смарагдовий, ультрамариновий, темно-бордовий, або іншими словами колір марсала, рожевий та блідо-бузковий. Однак класичні відтінки також залишаються в тренді.      

Практично кожний інтернет-магазин сумок пропонує чимало «тоут». Дизайн сумок – найрізноманітніший: прямокутні і трапецієподібні, з короткими та довгими ручками, із застібкою або без неї... Може мати кілька відділень та кишень. Наприклад, досить модною вважається сумка, що нагадує «авоську». Вона містка, практична і, водночас, дуже стильна.

З такою сумкою всі необхідні речі завжди будуть з вами.

Елегантна жіноча сумка чекає на нас в інтернет-магазині "Цукерка"!

Теги :

Залишити коментар

Captcha