Шалик: модний аксесуар 2016 року

Модні дівчата вже давно визнали шалик важливим елементом стилю. Він додає неповторної індивідуальності, вишуканості та загадковості будь-якому образу. Цей елемент гардеробу пасуватиме не лише зимової пори. Розмаїття дизайнерських моделей дозволяє поєднувати їх як з теплими светрами та джемперами, так і з елегантними костюмами, літніми сукнями та простими футболками.

Модні магазини одягу пропонують покупцям хутряні шалики із нових дизайнерських колекцій. Вони додають жінкам елегантності та вишуканості, незалежно від того, яке саме хутро використано. і благородства, незалежно від якості хутра. До речі, шалики із штучного хутра виглядають не менш оригінально, аніж з натурального.

Модні дівчата у зимовий сезон обирають шалики грубої в’язки з візерунками, косами та переплетеннями, виготовлені із натуральної пряжі. Вони гармонійно поєднуються з будь-яким одягом та стилем. Інколи такий шалик стає головною складовою, додаючи образу неповторності та вишуканості.

Також магазини модного одягу пропонують довгі шалики. Однак якщо у попередні сезони їх у кілька разів обмотували навколо шиї, створюючи об’ємний широкий хомут, то зараз стилісти і дизайнери радять демонструвати повну довжину виробу. При цьому вважається, чим довшим є шалик, тим ефектніше він виглядає. Придбати подібний модні аксесуари рекомендують ADEAM, Akris, Just Cavalli, Sibling, Tia Cibani, Tommy Hilfiger.

На піку популярності залишаються широкі шалики і палантини. Це аксесуари, які можна не лише обмотати навколо шиї, а й загорнутися в них цілком. Вони стануть незамінним аксесуаром в гардеробі кожної модниці. Такі широкі шалики та палантини можна, навіть, носити замість верхнього одягу. Візуально вони будуть нагадувати пончо або накидку. А в комбінації з пальто чи курткою гармонійно доповнюють образ, додаючи йому неперевершеності.

Також популярними залишаються боа – теплі об’ємні шалики, що огортають не лише шию та плечі, але й усю спину.

Зазвичай модні дівчата одягають такі шилики з пальтами прямого крою чи приталеного фасону, короткими шкіряними куртками та подовженими тренчами. Теплі боа в цьому сезоні характеризуються яскравими принтами та етнічними орнаментами.

Ще у попередні сезони багатьом модницям припали до вподоби хомути та снуди. Представниці прекрасної статі залюбки поєднували їх не лише з верхнім одягом, а доповнювали ними модні плаття та блузи. Тепер вони знову – у тренді! Особливо широкі об’ємні хомути та снуди з товстої пряжі та рельєфними візерунками.

Схема снуда проста. Це шарф, замкнутий в кільце. Повязати його – дуже просто. Існує кілька варіантів, як носити снуд з пуховиком чи пальто. Якщо труба розрахована на носіння в один оберт, то найчастіше її надягають поверх коміра, приспустивши на плечі, якщо дозволяє ширина. Або носять, натягнувши верхню частину на голову, як капюшон, і розправивши нижню, подібно пелерині. Довший снуд можна пов’язати у два оберти.

За допомогою такого аксесуара модні дівчата можуть створити стильний романтичний образ, немов з обкладинки журналу.

Не менш популярними у цьому сезоні – модні шалики з бахромою. Свого часу бахрома була несправедливо забута. Однак зараз шалики, оздоблені цим матеріалом знову повертаються в моду. Причому в сучасній інтерпретації ця бахрома може прикрашати не лише вузькі краї шаликів, а й використовуватись по всій його довжині. Носити їх пропонують такі відомі бренди як: Burberry Prorsum, Dondup, Greg Lauren, Ralph Lauren, Richard Chai Love, Temperley London.

Модні тенденції 2016 не залишили поза увагою і шалики у смужку та клітинку. Не варто думати, що геометричний принт більш притаманний чоловічому образу. Такі елементи утвердились і в жіночому гардеробі, гармонійно поєднавши твердість та елегантність. Віддати перевагу подібним шаликам рекомендують: Back, Balenciaga, Electric Feathers, Fay, I'M Isola Marras, Tommy Hilfiger.

Також інтернет-магазини модного одягу пропонують чимало шовкових шаликів, зав’язаних у формі хустки чи банта. Також цікаво виглядатимуть видовжені шалики, що кілька разів огортають шию та спадають аж до стегон. Шовкові шалики можуть поєднуватися як з легкими футболками, модними сукнями, трендовими светрами, плащами і куртками, так і з більш теплими варіантами верхнього одягу – дублянками і, навіть, шубами.

Окрім того, у колекціях багатьох відомих кутюр’є – незвичайні шалики, що характеризуються нестандартністю та індивідуальним дизайнерським рішенням. У них може бути використано складний візерунок вязки, тобто наявність кіс або джгутів, незвичну пряжу чи колірну гаму.

Модні кольори 2016 року – зелений, жовтий, червоний, оранжевий, фіолетовий... Актуальними також будуть білий та пастельні відтінки. Ефектно виглядатиме перехід від темнішого до більш світлого тону або взагалі плавний перехід одного кольору в інший.

Цьогоріч модним принтом залишається геометричний малюнок: смужка, клітинка, різноманітні геометричні фігури… Також збережеться популярність етно-принту, з використанням етнічних та народних мотивів і хижого леопардового принту. Такі модні шалики однозначно підкреслять будь-який образ.

Теги :

Залишити коментар

Captcha