Модні сумки 2016 року

Модні дівчата давно перестали використовувати сумку лише для носіння речей. Сьогодні це не просто аксесуар, а доповнення індивідуального образу та неповторного стилю жінки.

У цьому сезоні дизайнери, безумовно, спробують здивувати та задовольнити навіть найбільш вимогливих модниць. Модна сумка 2016 року це – багата гама пастельних відтінків, поєднаних з класичними чорним та білим кольорами, яскраві барви, тигрові принти, імітація зміїної чи крокодилячої шкіри, нестандартність форм, оздоблення новими цікавими деталями.

Кожна жінка, котра звикла слідкувати за останніми трендовими новинками, безумовно, зможе обрати свій неповторний та індивідуальний варіант.

Цієї зими справжнім модним хітом вважатимуться невеликі хутряні жіночі сумки. Деякі з них повністю обшиті хутром, інші поєднуватимуться зі шкіряними вставками та цікавими деталями. У такому тренді не лише жіночі сумочки через плече, а й рюкзаки, сумки-гаманці та клатчі. Наприклад, любителям рюкзаків безумовно сподобається рюкзак з пухнастого білого хутра від Філіп Плейн або діловий рюкзак-портфель з короткого сірого хутра від Макс Мара. Важливо також і те, що більшість моделей виконано з якісного штучного хутра.

Для елегантних і вишуканих жінок модні магазини одягу пропонують сумки геометричних форм, що підкреслять їхню жіночність. Трендом нового сезону можна назвати сумочки прямокутної та квадратної форми з чітко окресленими краями.

Популярними також залишаються сумки через плече. Завдяки своїй зручності, практичності та елегантності кількість жінок, бажаючих стати власницями таких сумок лише зростатиме. У цьому році їх дизайн не надто зміниться. Єдине - це нове поєднання кольорів та поява дрібних деталей. Наприклад у новій колекції Шанель – багато моделей сумочок, прикрашених класичним ланцюжком-ремінцем.

Чи не кожен магазин модного одягу пропонує сумки-валізи та клатчі, запрезентовані новими брендовими колекціями. Наприклад, Луї Віттон потішив модниць валізкою з коричневої шкіри з фірмовим принтом. Також цей бренд створив мініатюрний клатч в аналогічному дизайні, але з золотистими застібками і ременем через плече, Олександр Макквін – рожево-бежеву сумку-валізку з крокодилячої шкіри, відповідно до тону фірмового пальто. Шанель випустив лакований квадратний чорно-білий клатч на традиційному ланцюжку, а Дольче Габбана – клатч у вигляді мініатюрної валізки в рожевих тонах з різнобарвним декором у вигляді аплікації.

Величезну популярність в новому сезоні придбала сумка-конверт, оздоблена ременем-ручкою на зовнішній стороні. Моделі такого плану представили Валентино, Вів’єн Вествуд Ред Лейбл, Труссарді та інші.

Велика увага приділятиметься мініатюрним сумкам-коробкам. Це прекрасне рішення для тих, хто не звик носити зі собою багато речей. У цьому сезоні буде представлено більший вибір форм та стилів, доречних як для зустрічі в ресторані, так і для звичайної прогулянки в парку.

Самий модний тренд сезону «Весна-літо» стануть сумки, оздоблені бахромою та китицями. Здебільшого, це сумки круглих, напівкруглих та прямокутних форм з етнічними мотивами, що нагадуватимуть часи хіпі. Однак це не ті громіздкі мішкуваті «сумки-хіпі», що були раніше, а невеликі та більш делікатні. Такі моделі, декоровані бахромою та китицями зі штучної і натуральної шкіри, представили Ральф Лорен, Торі Барч, Хлое, Еміліо Пуччі та Ребекка Минкофф.

Модні дівчата у 2016 році носитимуть плетені та соломяні модні сумки. Завдяки своїй великій місткості та легкій вазі вони дуже практичні і чудово підійдуть для щоденного використання. У цьому році такі модні сумки будуть прикрашені намистинами, декоративними вставками та деталями з екоматеріалів.

Для спортивних жінок та дівчат буде запропоновано великий вибір спортивних сумок. Вони місткі, легкі та практичні. Така жіноча сумка гармонійно доповнюватиме будь-який стиль, за винятком елегантного вечірнього образу.

Для тих, хто надає перевагу активному способу життя, обовязково знадобляться рюкзаки на двох лямках. Вони увійшли в моду декілька років тому, однак досі продовжують користуватися попитом, особливо серед молодих дівчат. Інтернет-магазини модного одягу пропонують яскраві моделі, з різними принтами, бахромою, будь-якого кольору, що відмінно підійдуть для повсякденного використання, відпочинку та велопрогулянки.

А для впевнених у собі жінок, які не боятися експериментувати, дизайнери пропонують абсолютно нові креативні рішення. Наприклад, бренд Москіно створив екстравагантні моделі у вигляді трусиків, голови іграшкового ведмедя і балончика з фарбою, прикрасивши їх розкішними золотими ланцюжками. Також до цього бренду належать жіночі сумочки у вигляді касетного магнітофона чи кодового замка.

Варто звернути увагу і на модні кольори 2016 року – це насичений червоний, яскраво-зелений, яскраво-жовтий, помаранчевий, а також класичні варіанти чорного, світло-коричневого та бежевого.

 

Яка з них найбільш до вподоби – обирати Вам. Головне, любіть себе і не бійтеся експериментувати!

Теги :

Залишити коментар

Captcha