Елегантний і практичний гаманець

Індивідуальності та довершеності жіночому образу додадуть оригінальні аксесуари, зокрема сумочки та гаманці.

Їх асортимент просто вражає. Щоб купити гаманець, іноді доводиться витратити чимало часу. Розгляньмо, на що потрібно звернути увагу, вибираючи жіночі гаманці.

Класифікація. Всі вироби умовно класифікують за розміром, формою і кількістю відділень. Враховуючи цю класифікацію, можна виділити такі категорії.

Маленькі жіночі гаманці. Це мініатюрні моделі подвійного або потрійного складання, призначені для носіння в дамській сумочці або в кишені штанів. Маленький жіночий гаманець має кілька відділень на купюри і пластикові картки. В деяких моделях є відділення на монети. Невеликі аксесуари легко помістити в будь-яку сумку чи в клатч.

Великі жіночі гаманці. Елегантні статусні моделі доволі великі, трохи довші, ніж купюри. У такому гаманці є безліч відділень – на банкноти, на пластикові картки й візитівки, на документи. У деяких моделях навіть є відділення на мобільний телефон. Єдиний недолік таких гаманців – виріб не поміщається в маленькі сумочки.

Жіноча сумка-гаманець. Дизайнери пропонують нові цікаві моделі з ремінцем, який за потреби можна відчепити. Такі сумки-гаманці трохи більші від класичних портмоне. В них можна зберігати не тільки купюри, а й документи, телефон, косметику. Жіночий гаманець-клатч – це універсальний аксесуар для кожної модниці.

Матеріал. Практичними і модними віддавна вважають гаманці, виготовлені зі шкіри або замші. Вони популярні, довговічні, функціональні. Чудовий шкіряний гаманець додає жінці елегантності. Купити шкіряний гаманець недорого або за акційними цінами можна в інтернет-магазині «Цукерка».

Популярними є гаманці зі шкірозамінника. Вони дешевші, однак завдяки сучасним технологіям не менш якісні, ніж шкіряні.

На ринку є й вироби з текстилю. Хоч тканинні гаманці не вирізняються особливою елегантністю та міцністю, але вони оригінальні й легкі.

Функціональність. Зверніть увагу на форму і відділення гаманця. Найкращим уважають гаманець, у якому паперові купюри зберігають, не згинаючи їх. Також у ньому має бути відділення на монети із надійною застібкою і спеціальні кишеньки на пластикові картки.

Пошиття. Уважно придивіться до всіх швів на гаманці. Вони мають бути акуратними, рівними, інакше виріб швидко втратить свій первинний вигляд. Нитки, що стирчать, і застібки, які заїдають, неприпустимі.

Розмір. Жіночий гаманець не повинен бути занадто великим чи занадто малим.

Колір. Як правило, жінки схильні вибирати універсальні кольори або ж відтінки, що гармонійно поєднуються з кольором сумочки. Найпопулярнішими є бежевий, рожевий (спокійний), чорний, зелений, блакитний кольори.

Інтернет-магазин гаманців «Цукерка» бажає вам приємних покупок. Придбати гаманці жіночі недорого можна лише у нас. 

Теги :

Залишити коментар

Captcha