Обираємо жіночі сумочки!

Жіночі сумки – найважливіші аксесуари, адже в них зберігаються чимало вкрай потрібних речей.

Обираючи сумочки, багато представниць прекрасної статі звертають увагу на елегантність моделі, інші – на фірму-виробника, ще інші – на практичність. Кожна жінка мріє купити сумочку недорого. Проте не завжди недорогі жіночі сумочки якісні. Ось декілька порад, які допоможуть зробити правильний вибір.

На кожен випадок. Жінкам, які працюють, потрібна практична й містка сумка, у яку можна покласти все потрібне – косметику, документи, книги тощо. Краще обрати ділову сумку чорного, сірого чи коричневого кольору, скажімо, сумку-портфель.

Для шопінгу підійде сумка з безліччю кишень. Основний критерій вибору – практичність. Зверніть особливу увагу на ручки, вони повинні бути міцними і надійними.

Якщо плануєте йти на вечірку, в театр чи до ресторану, краще взяти клатч. Він має бути яскравим та ефектним.

Незамінний літній аксесуар – пляжна сумка. Головне в ній це – оригінальність і яскравість. Сумку можна підібрати під колір купальника чи парео.

Ціна. Про модні сумки у власному гардеробі мріє кожна жінка. Тож, перш аніж вирушити у похід модними крамницями свого міста, радимо вам пошукати сумочки в мережі інтернет. Сьогодні жінки здійснюють 60% покупок саме через інтернет. У віртуальних крамницях значно ширший асортимент товарів. Крім того, можна просто поблукати інтернет-магазинами, щоб упевнитися, що в бутиках вам запропонують адекватну ціну, а не завищену. Жіночі сумочки недорого можна купити лише тоді, коли маєш вибір та орієнтуєшся в цінах.

Матеріал. Жіночі сумки виготовляють з абсолютно різних матеріалів – шкіри, шкірозамінника, текстилю, атласу, льону та інших тканин.

Звісно, найбільш практичними залишаються вироби з натуральної шкіри. Така жіноча сумка слугуватиме вам декілька років. Її легко чистити, вона не тріскає, не втрачає кольору. Зверніть увагу на зрізи, за якими можна визначити, чи сумка справді виготовлена зі шкіри.

Сумки зі шкірозамінника – це гідна альтернатива шкіряним сумкам. Сучасні технології дають змогу виробляти замінник натуральної шкіри високої якості. Однак він усе ж поступається шкірі, адже часто тріскає, надто на ручках.

Популярними є сумки з тканини. Вони міцні, екологічно чисті й зручні. Однак такі сумки не у всіх випадках доречні. Крім того, деякі тканини потребують делікатного очищення.

Фурнітура та підкладка. Обов’язково зверніть увагу на фурнітуру. Всі деталі – замки, блискавки, кнопки – повинні бути виготовлені з якісних матеріалів. Обов’язково перевірте роботу всіх застібок. На жаль, фурнітура не завжди проходить випробування часом, на замочках і кнопках швидко стирається верхнє покриття, сумка втрачає гарний вигляд.

Підкладка має бути м’якою, але міцною. Найкращий матеріал – синтетична тканина на кшталт нейлону чи капрону. «Скляна» на дотик підкладка швидко порветься.

Розмір. Невисокій худій жінці не варто носити велику сумку. І навпаки, високій дівчині не підійде мініатюрний клатч. Дизайнери радять обирати сумку відповідно до фігури. Високим і худим дамам підійдуть широкі сумки з довгими ручками, а пухкеньким – сумки середнього розміру з принтом.

Колір. Поміркуйте, чи колір сумки гармоніюватиме з відтінками вашого одягу. Багато хто переконаний, що чорна сумка пасуватиме до всього, але це не так. Наприклад, до неяскравого й темного одягу підійде коричнева сумка, а також рожева, сіро-блакитна або сумка кольору хакі.

Правило, за яким сумка і взуття мають бути одного кольору, також застаріле. Кольори можуть бути різними, але мають гармоніювати між собою.

Не забувайте, що у гардеробі кожної жінки має бути щонайменше дві сумки: для роботи і для відпочинку.

 

Купити якісні жіночі сумочки можна в інтернет-магазині «Цукерка». Ми уважно вивчаємо смаки покупців і продаємо товари найвищої якості. Модна сумка хорошої якості - завжди у продажу нашого магазину. Бажаємо вам вдалих покупок.  

Теги :

Залишити коментар

Captcha